Evangélikus Pedagógusok Országos Szakmai Egyesülete

● Számlázási és postacím: 1085 Budapest, Üllői út 24. ● Tartózkodási hely: 1091 Budapest, Üllői út 25. ● Központi e-mail cím: epszti@lutheran.hu

FELHÍVÁS ÉS KÖZLEMÉNY

az Evangélikus Pedagógusok Országos Szakmai Egyesületének megalakulásáról és tagtoborzásáról

Tisztelt Pedagógus Kolléga! Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel tudatjuk, hogy 2015. augusztus 28-án megalakult az Evangélikus Pedagógusok Országos Szakmai Egyesülete (EPOSZ Egyesület). Az egyesület tizenöt alapító tagja Dr. Roncz Bélát, az Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium és Kollégium igazgatóját, a Magyarországi Evangélikus Egyház Nevelési és Oktatási Bizottságának tagját választotta meg az egyesület elnökévé, aki a felkérést elfogadta.

Az EPOSZ Egyesület 2015. augusztus 29-én tagtoborzást tartott Aszódon, az I. Evangélikus Pedagógus Konferencián, ahol 68 új belépő adta le belépési szándéknyilatkozatát. Az azóta eltelt időben további tagok jelezték csatlakozási szándékukat.

Az egyesület törvényszéki bejegyzése 2015. november 13-án megtörtént, nyilvántartási száma: 01-02-0015969

Az egyesület Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál nyilvántartásba vett adószáma: 18731497-1-42

Az egyesület OTP Bank Nyrt.-nél vezetett számlaszáma: 11742166-21026418

A fenti hivatalos bejegyzési folyamat lezárultával szabaddá vált az út a további tagfelvételhez. A belépési szándéknyilatkozat elektronikus úton történő eljuttatásával és az 1.000,- azaz ezer forint/év tagdíj befizetésével Ön is részt vehet az újonnan alakult egyesület munkájában, és segítheti az evangélikus nevelés előrehaladását. Hisszük, hogy többen többféle véleményt egyeztetve valós szerepet töltünk majd be a keresztény szellemiségű hazai köznevelés fejlesztésében.

Szeretettel hívjuk pedagógustársainkat, kollégáinkat, hogy amennyiben egyetértenek az egyesület céljaival, a kitöltött Belépési nyilatkozatot juttassák el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre Tarjánné Sólyom Ildikó elnökségi tag részére. Az 1.000,- Ft éves tagdíjat kérjük az egyesület bankszámlájára átutalni szíveskedjenek: 11742166-21026418

A felhíváshoz mellékeljük a belépési szándéknyilatkozat nyomtatványát, valamint az egyesület céljainak és tevékenységének rövid leírását. Érdeklődését, jelentkezését szeretettel várjuk.

Erős vár a mi Istenünk!

Budapest, 2016. február 1.

Az EPOSZ Egyesület Elnöksége nevében
Sziráki György s.k.
alelnök

Letölthető dokumentumok:

Belépési nyilatkozat: microsoft office wordadobe acrobat 7

Kivonat az egyesület alapszabályából: adobe acrobat 7

Felhívás belépésre: adobe acrobat 7

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com